HTML

Zanzicrystal

Friss topikok

  • zanzicrystal: Kis kiegészítő. Volt a Királylány is Csabi elkezdi előtte,hogy mindenki szabaduljon meg ... (2014.03.31. 09:42) Vidéki sanzon
  • Rumcájsz: na most nézem ez meg itt cenzúrázott cucc.... :))) (2011.11.04. 23:37) Angeleyez! az Interaktívban.
  • pviki: Szia Berta! Nekem nagyon jól telt! Tankcsapda koncerten voltam... meg én amúgy is szeretem a pénte... (2011.05.14. 13:16) Péntek 13.
  • pviki: Szia! Még mindig jó a blogod! Én is elkezdtem megint egyet... :) amúgy Viki vagyok :P (2011.05.13. 11:19) OHHHYEEEAAAHHH! Wolf Kati bejutott a szombati döntőbe!!!!!!!!
  • The Story Of Zoltan: Azért jó látni,hogy a rendőrség a trafizáson kívül mást is csinál... (2011.04.05. 01:55) Tiszta krimi

Címkék

Angeleyez! az Interaktívban.

2007.04.19. 22:19 Berta77

Sziasztok Kedves Olvasók!

A VIVA TV Interatív műsorának mai adásának Ada egyik vendége az Angeleyez! volt.

Nos hát tudjátok,hogy ott énekesnő váltás volt,vagyis hát lecserélték Stellát,s az új énekesnő Makkay Orsy lett,őt már a Zanzibar koncerteken is lehett látni..Ada kérdezte,hogy  ennek mi volt az oka?

Joe elmondta,hogy nem jöttek ki egymással zenei dolgokban,régen nem találkozott a zenekar életében olyannal,ami meghatározó jelenség lenne,és a zenekarnak folyamatos felkérései voltak,más zenekarok meghívásainak tettek eleget (rádió tv, sportfellépések)és ez ügyben nem lehet megállni,folytatni kell.

Ada megkérdezte,hogy mit jelent az,hogy zenei dolgokban nem értettek egyet?

Joe azt válaszolta,hogy volt turné a tavalyi évben,de szakmai dolgok nem működtek.

Ada arra is kíváncsi volt,hogy jó viszonyban váltak-e el,Joe erre azt válaszolta,hogy sajnos az az igazság,hogy nagyon nem találkoztak,s vannak gondok.

S hogy került Orsy a képbe?Joe elmesélte,hogy egy koncerten látták Orsyt,hihetetlen,de énekelt a koncerten,s meglepően megtetszett a hangja,személyes kisugárzása,megtetszett nekik,s elcsábították,mire Ada,hogy "Óóóóóóóóóóó ez nem szép dolog!" 

S hogy Orsy ismerte-e korábban az Angeleyez! zenéjét dalait,Orsy elmondta,hogy ismerte őket,névről,s mikor megkeresték őt,az arcokat párosítani kellet a dologhoz, kis időn belül sikerült is ez,s mikor utánanézett akkor helyrerakta őket,hogy kik ők,s azt mondta,hogy persze próbáljuk meg.

S mi szólt amellett,hogy megpróbálja velük,s mi szól amellett,hogy maradjon a régi helyén,Orsy lemondta,hogy a régi helyének vége lett tulajdonképpen az ősz végén,egy kis időre azt gondolta,hogy most egy picit pihenni kellene,s nem így alakult,nem sikerült ezt így abbahagyni,s nem is akarta,csak egy rövid pihenőt szeretett volna,mikor megkeresték őt a fiúk,mondta,hogy minden tetszik,teszik a zene,s mint embereket,nagyon megszerette őket,s akkor miért ne mehetne.?

S hogy könnyen ment minden az első pillanattól kezdve,kellett-e tanítgatni,Joe elmesélte,hogy nagyon gyorsan ment minden,s gyakorlatilag az egész repertoárt 2 hét alatt megtanulta,összepróbáltak,s kevesebb egy hónap alatt után már közösen mentek színpadra.Orsy elmondta,hogy nem volt egyszerű dolga,megtanulni az egész anyagot,nem egyszerű dallamvilág,szenvedett vele egy kicsit,több volt az mint két hét,,de a mai napig kell korrigálni a dolgokat,de igyekszik nagyon.

Volt-e olyan dolog,amit az ő hangjának megfelelő legyen,vagy volt hogy teljesen beleillett a hangja ebbe az egész világba?

Orsy az válaszolta,hogy  általában megpróbálta megoldani,pl. hangnemeken nem igazán változtattak,megpróbálta technikával kidolgozni ezeket a részeket,amelyek nem erősek,nagyrészt ez sikerült is.

S hogy hogy fogadták a rajongók ezt a változást?Joe elmesélte,hogy hogy fellépésekor,koncerteken,ahol már bemutatkoztak,teljesen pozítívan fogadták.

Elmúlt hónapokban sok zenekarban történt változás, frontember vagy dobos vagy basszusgitáros,ez 2007-es évre jellemző hullám.

Joe szerint ezt igazából egyénileg a zenekarok tudnák tudják kifejteni,mire Orsy hogy akik sok éve játszanak együtt,az velük egy más dolog lehet.Mire Ada célzott,hogy a Hooligans is sok éve játszanak együtt (ott nemrég vált ki a Norbi),s Orsy mondta,hogy tíz év az sok idő.S hogy náluk a tagcsere egyértelmű volt-ehogy voltak ezek a gondok,hogy megszabadulnak az énekesnőtől,vagy megpróbálták megoldani ezeket a gondokat,mire Joe azt válaszolta,hogy eleinte a próbákon próbálkozta,de annak kevés jelét látták,hogy úgy színpadon még vissza is csattant.

Az eddig elért sikerek nem fogják ezt megsínyleni,hogy énekesnő csere volt,vagy szerintük javult a helyzetük?-kérdezte Ada,Joe almondta,hogy helyzetükön csak is a saját  munkájuk javít,továbbra is kőkeményen küzdeni fognak és új lemezzel is készülnek,új klippek,nyári fesztiválok.

Ada erre is kíváncsi volt,meséljenek erről,Joe elmondta,hogy kezdeti stádiumban van,bővebbet a következő alkalommal.Ötlet van,de kezdeti,igazából nem lehet lelőni semmit.,Orsy erre mondta,hogy új zenét szeretnének tulajdonképpen,új dalokat,s ahhoz új klip. 

S hogy tudják-e hogy pörgősebb vagy lassú dalból lesz klip,mire Joe annyit mondott,hogy ez ajövő zenéje.

Kezdeti fázis,elképzelhető-e változtatás vagy maradnak ennél a stílusnál,Joe azt mondta,hogy a változtatás joga mindig fenntáll,Orsy mondta,hogy a stílus marad az ők és az Orsy egyénisége jobban megpróbálják, beilleszteni.

Orsy mennyire szól bele?Milyen típusnak ismeri magát?,Joe azt mondta,hogy beleszól,szövegtekintetében biztosan.

Ada azt is megkérdezte,hogy fontos-e hogy a szöveg közel legyen hozzá,vagy a téma,mire Orsy azt válaszolta,hogy legyen olyan a szöveg,amit elő tud adni és tulajdonképpen az övé.

Voltak gondjai a szövegtanulással,de a színpadon hogyan tudja kibontakoztatni a fiúk között,Orsy elmondta,hogy nagyon szeret a színpadon velük lenni,érdekes volt,hogy az első koncert előtt mindannyian féltek,ők látták teljesen más sítílusban énekelni őt,őket meg soha nem látta játszani,s kicsit volt bennük félsz,hogy majd milyen lesz,szerintük egyre jobban sikerülnek a bulik,azt gondolja,hogy egyre jobban tudnak összehangoltan dolgozni.

Ada kíváncsi volt arra is,hogy  mi volt az a más stílus,amiben a fiúk látták őt énekelni,mire Orsy azt válaszolta,hogy eleinte jazzt énekelt,de amiben a fiúk látták őt énekelni az egy rockzenekar volt,ahol Scorpions AC/DC,merőben más ez a stílus,darkosabb stílus.

Az Evanensence-hez szokták őket hasonlítani (bevallom én is hozzájuk hasonlítottam őket-s.m.),Amy Lee oda szokta magát rakni,mind a klippekben,mint a koncerteken.Ő (mármint Orsy) milyen típus,hogy kifordul magából a színpadon,vagy visszafogott tűnik?

Joe mondta,hogy most(mármint  a stúdióban) viszafogja magát,de egyébként kiengedi magát,más egy közönség.

S hogy hol láthatja őket a legközelebb a közönség,persze új felállásban?Joe elmondta,hogy új felállásban már láthatták többször is ,egy budapesti szórakozóhelyen fognak játszani,lesz egy rövidebb pihenő,május 26-án lépnek fel legközelebb,addig is nagyon sokat gyúrnak a dolgokon,de most volt egy nagyon szuper buli Cegléden a Zanzibarral,akikkel nagyon jól összebarátkoztak,szeretik is őket,Rita nagyon cuki,kis őrült.(ezt Ada jegyezte meg)

Ada sok sikert kívánt az új felálláshoz Orsynak! 

Ennyi volt a riport velük,na igen,Rita tényleg nagyon cuki,ahogy ezt ti is itt a blogomban is olvashattátok már számtalanszor.

Mindenesetre hajrá Angeleyez! 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bekonaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr736074224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki 2007.04.21. 17:40:40

Drága Bertám! Jegyezd meg Orsy nevét úgy, ahogy az van! :D Így kell leírni: Makkai :)) Puszi! ;)

Berta 2007.04.21. 23:52:35

Kösy Niki! Legközelebb úgy lesz!!!! Ígérem legközelebb helyesen fogom leírni a nevét!

Rumcájsz 2011.11.04. 23:35:28

ez is milyen régi egy sztori! :) aztán a többiek jól elbukták a pert amit Stella indított ellenük azért mert le akarták nyúlni tőle az egész projektet amit tulképpen ő egymaga csinált, a többi csak biodíszlet volt benne :))

Rumcájsz 2011.11.04. 23:37:04

na most nézem ez meg itt cenzúrázott cucc.... :)))
süti beállítások módosítása